fbpx

Grootmoeder redde kleinkinderen die vergiftigd werden door eigen moeder

GFC NIEUWS- Een grootmoeder vertelt hoe ze haar twee kleinkinderen redde die vergiftigd werden door hun eigen moeder.

De kleinzoon van Tammy Walker werd minimaal 15 keer gehospitaliseerd tijdens zijn eerste twee levensjaren.

Maar toen zijn zusje Arianna ook steeds naar het ziekenhuis moest voor mysterieuze ziekten, werd de 57-jarige vrouw argwanend en vermoedde dat de moeder van de kinderen, Trisha, mogelijk achter de problemen zat.

Kort daarna werd duidelijk dat Trisha, de schoondochter, leed aan het syndroom van ‘Münchhausen by proxy’, een psychiatrisch syndroom en een vorm van fysieke en/of psychische (kinder)mishandeling waarbij iemand herhaaldelijk medische hulp zoekt voor bewust gefingeerde stoornissen of ziektes bij een derde.

Tammy haalde aan dat Trisha vaker beweerde dat Alexzander vaker last had van migraineaanvallen, braken, beroertes en lethargie – symptomen die Tammy nooit heeft gezien bij de jongen.

BEKIJK OOK
Klant gaat ervandoor met geldtrommel winkelier

Tammy uit California zegt dat ze haar twijfels had, maar toen ook Arianna vaker werd gehospitaliseerd, werd het vermoeden bevestigd.

In januari 2018 werd het meisje overgeplaatst naar ‘Sacred Heart Children’s hospital’ in Florida nadat Trisha beweerde dat ze een week lang niet was afgegaan.

Na een aantal testen, konden de artsen niets vinden en was er niets aan de hand met het meisje.

Tijdens een ziekenhuisbezoek ging een verpleegkundige naar het toilet na Trisha en Arianna en vond vervuilde luiers.

De ‘Florida Department of Children of Families’ werd door de artsen geïnformeerd en kreeg de grootmoeder de voogdij over beide kinderen.