fbpx

Grootmoeder en kleindochter dodelijk aangereden toen ze de straat op renden

GFC NIEUWS- De 54 jarige Ilse Wagijo is vandaag, 14 december, omstreeks 08.45 uur samen met haar 2-jarige kleindochter Casey Klyem dodelijk aangereden door een vrachtwagen met oplegger aan de Oost-Westverbinding in Saramacca.
De politie van Calcutta kreeg via het Command Center de melding van een aanrijding tussen een vrachtwagen, een bromfiets en een voetganger en dat er sprake was van zware persoonlijke ongelukken.
Bij aankomst van de politie bleek het te gaan om een grootmoeder en haar kleindochter die ter hoogte van km 53 aan de Catharina Sophiastraat door een vrachtwagen met oplegger dodelijk zijn aangereden. Een ingeschakelde arts stelde
de dood vast.
Volgens het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat het 2-jarig meisje Casey op een bepaald moment de straat op rende. Haar grootmoeder ging haar achterna en op dat moment werden beiden aangereden.
De vrachtwagenbestuurder kwam vanuit de richting van Boskamp gaande richting Paramaribo. Het rijbewijs van de vrachtwagenchauffeur, die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is in het belang van het onderzoek ingevorderd. Het vrachtvoertuig is voor herkeuring in beslag genomen.

BEKIJK OOK
LVV-minister bezoekt boeren in Nickerie