fbpx

Groot mannelijk geslachtsdeel gevaarlijk voor vrouw, weefsels kunnen scheuren, zegt arts

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Veel vrouwen geven aan dat ze de voorkeur geven aan een zo groot mogelijk mannelijk geslachtsdeel.

Er zijn zelfs dames die openlijk via de media kenbaar maken dat heren met minder dan 15 cm lengte tussen hun benen niet welkom zijn in hun bed.

Medische experts beweren echter dat groter niet altijd beter is.

De gemiddelde vagina is ongeveer 8 tot 10 cm diep wanneer een vrouw volledig opgewonden is. Aan het eind hiervan ligt de baarmoederhals.

De bekende arts Madeleine Castellanos legt uit dat hoewel de vagina een ongelooflijk vermogen heeft om uit te rekken, een geslachtsdeel dat groter is dan gemiddeld voor sommige vrouwen erg ongemakkelijk en schadelijk kan zijn.

OOK INTERESSANT
Financiële stress ruïneert de lichamelijke en geestelijke gezondheid

Als die te lang is kan tijdens het stoten de baarmoederhals geraakt en beschadigd worden, wat erg pijnlijk kan zijn.

Bovendien kan een mannelijk lid met extra omvang delicate vaginale weefsels scheuren met bloedingen tot gevolg. Ook urineweginfecties kunnen het gevolg zijn wanneer te veel wrijving met de plasbuis zorgt voor irritaties.

Een deskundige zegt aan GFC Lifestyle dat er voldoende gevallen bekend zijn waarbij vrouwen ernstige bloedingen hebben gehad na het te ruw van bil gaan met erg groot geschapen mannen.

Foto ter illustratie.