fbpx
Groot geldbedrag in SRD, US$ en euro’s buitgemaakt bij overval geldtransportwagen

GFC NIEUWS- Gewapende criminelen hebben vrijdagmiddag een groot geldbedrag in SRD, US$ en euro’s buitgemaakt bij een overval op een geldtransportwagen van Sahara Cambio.

De rovers reden de transportwagen en de volgauto klem en losten enkele schoten, waarna eenieder in de voertuigen onder schot werd gehouden.

De geldtransportwagen en de volgauto hadden kort voor de beroving geld opgehaald bij een bank en zijn hoogstwaarschijnlijk door de criminelen achtervolgd.

Ter hoogte van de tempel aan de Lalla Rookhweg werden ze klemgereden door de rovers.

Na hun daad vluchtten de daders weg.

De politie werkt aan hun aanhouding.

Meer nieuws

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.