fbpx
Facebook Pagelike Widget

Groot deel buitenlandse worsteldelegatie al in Suriname

Een groot deel van de buitenlandse delegatie voor het Olibis Internationaal Worstelgala is al gearriveerd in Suriname. Zondagavond zijn gekomen uit Nederland worstelaar Robbie van Straten en Olympisch scheidsrechter Ron Visser.

Maandagavond landde de delegatie uit India na een lange reis vanuit Delhi via Amsterdam in Suriname. Deze bestaat uit de worstelaar Pardeep Kumar en coach Subhash Chand. Woensdagavond komen de laatste buitenlanders aan in Suriname. Tot deze delegatie behoren Melvin van Suijdam en Alex Paulanyi uit Nederland en Manuel Lorenz uit Duitsland.

In zijn eerste boodschap vertelt de bescheiden Indier Kumar dat hij hier gekomen is om te winnen en zijn tegenstander Van Suijdam zeker zal verslaan. Zijn coach Chand geeft aan dat ze in India een heel goede voorbereiding achter de rug hebben voor dit toernooi. Onder leiding van Chand zijn eerder twee Indiers naar Suriname gekomen, te weten Joginder Kumar en Sandeep Kumar. ‘Joginder was een professional vasn topklasse, maar ik kan je zeggen dat Pardeep beter is dan Sandeep’, zegt de coach.

De lokale Surinaamse jongens die internationale partijen zullen worstelen zijn Rafael Quartier, Patrick Tran van Can, Mohamed Chiragali, Soerdas Roepa en Fernando Ghoerahoe. De Nickeriaanse Widesh Ramcharan, worstelaar van het jaar 2014, is uitgevallen door een ribkneuzing opgelopen tijdens de training afgelopen week.

Het internationaal worstelgala georganiseerd door de Surinaamse Worstelfederatie (SWF) wordt gehouden op zondag 29 maart 2015 in de Anthony Nesty Sporthal. Een kaart kost SRD 25, kinderen betalen SRD 10. De poorten gaan om 11.00 uur open, het gala begint om 12.00 uur.

Foto: De Indiers Subhash Chand (l) en worstelaar Pardeep Kumar (m) geflankeerd door SWF-bestuurslid Dara Ramcharan (foto: SWF)

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.