fbpx

Groenteverkoopster voor haar woning beroofd van halsketting

De 24-jarige Dwight F. en de 30-jarige Zhivaro G. zijn op donderdag 28 februari door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aangehouden voor diefstal.

Dit duo wordt ervan verdacht op die bewuste donderdag een groenteverkoopster beroofd te hebben van haar gouden halsketting. Deze beroving vond plaats terwijl de vrouw zich voor haar woning bevond.

De verdachten hebben de vrouw eerst geobserveerd. Op een bepaald ging Dwight op de vrouw af en rukte haar ketting van haar hals weg. Vervolgens nam hij plaats in een gereedstaand voertuig dat met hoge snelheid werd wegreed.

Later op de dag werd via het Command Center een algemene oproep gelanceerd dat de verdachten zich in de omgeving van Charlesburg bevonden. Het RBTP speelde in op deze melding en hield Dwight aan voor een winkel te Charlesburg.

BEKIJK OOK
Vrouw moet onder bedreiging van vuurwapen in haar mond sieraden, lasmachine en auto afstaan aan vriend die ze weigerde te huwen

Met behulp van omstanders werd Zhivaro kort daarna ook aangehouden. Hij bevond zich in de directe omgeving.

Deze verdachten ontkennen zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbaar feit waarvan zij verdacht worden. Ze zijn beiden hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De buit is vooralsnog niet terecht.