fbpx
Grieppoli Academisch Ziekenhuis 24 uur per dag open

GFC NIEUWS- Mensen in Suriname met griepverschijnselen hebben nu de mogelijkheid om zich 24 uur per dag aan te melden op de grieppoli van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Patiënten met koorts, hoestklachten, zowel een vastzittende of droge hoest, niezen, keelpijn, verkoudheid en dergelijke symptomen, worden volgens informatie door medici onderzocht en verder begeleid.

“Vertoont u deze klachten? Kom dan gelijk zonder afspraak en volg de instructies van de bewaking” laat het ziekenhuis weten.

Vanuit de gemeenschap was er de laatste week vaker aangegeven dat er in deze periode van de uitbraak van het coronavirus, een  erg grote behoefte bestaat aan een grieppoli die dag en nacht beschikbaar is voor een ieder.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…