fbpx
Grens tussen Suriname en Frans-Guyana blijft gesloten

GFC NIEUWS- De grens tussen Suriname en Frans-Guyana Blijft vooralsnog gesloten.

Dat kwam vanmorgen naar voren tijdens een ontmoeting tussen een delegatie van de Surinaamse regering onder leiding van minister Albert Ramdien met de prefect van Frans-Guyana, Marc Del Grande, in Frans-Guyana.

De Covid-19-situatie in ons buurland is stabiel te noemen, terwijl in Suriname een alarmerende trend is geconstateerd.

Vooralsnog blijft de grens gesloten voor een ieder. Over 3 weken zal na een evaluatie besloten worden als de kinderen die onderwijs genieten in Frans-Guyana, weer mogen oversteken.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…