Great Outdoor Event op zondag 17 september

Op zondag 17 september organiseert Stichting Bigi Broki Waka weer het Great Outdoor Event. Dit sportevenement zal dit jaar plaats vinden op ongeveer een uur rijden van Paramaribo te Ayoko Kazerne (Bosbivak) – omgeving Zanderij, Para.

Het Great Outdoor Event is bedoeld voor avontuurlijke, sportieve deelnemers die een leuke en unieke uitdaging aan willen gaan. Het programma zal bestaan uit verschillende onderdelen: een Jungle Run, een Jungle Biking Adventure en een Eco Challenge.

Jungle Run

Een keer toe aan iets anders dan je standaard 5 of 10 km loop? De Jungle Run is een unieke, avontuurlijke race die je door jungle, savanne en hindernissen brengt en waarbij grenzen verleggen centraal staat. De Jungle Run is een grote, maar bovenal plezierige uitdaging. Voel het mulle zand tussen je tenen, koel even af in het verfrissende water … durf jij de uitdaging aan?

Jungle Biking Adventure

Het Jungle Biking Adventure brengt je van de ene onverwachte locatie naar de andere terwijl smalle paadjes en uitdagende obstakels het avontuur compleet maken. Maak jij er samen met ons een spannende race van?

Eco Challenge

Ben jij een actieveling die niet bang is voor een beetje zand en water? De Eco Challenge is een mooie, gezellige wandeltocht met een avontuurlijk tintje. In de natuur kun jij jezelf op de proef stellen. Ben jij op 17 september van de partij?

Je kunt je inschrijven voor de volgende onderdelen:

• 08.30 uur – Jungle Run (hardlopen) – 4.5 km
• 08.45 uur – Jungle Run (hardlopen) – 9 km
• 10.00 uur – Jungle Biking Adventure (mountainbiken) – 30 minuten + laatste ronde
• 11.00 uur – Jungle Biking Adventure (mountainbiken) – 50 minuten + laatste ronde
• 13.00 uur – Eco Challenge (wandelen/trimmen) – 5 km

Inschrijven kan van maandag 4 september tot en met donderdag 14 september van maandag- vrijdag tussen 08.00 en 15.00 uur bij RHG Accountants aan de Commewijnestraat 41 (tegenover de Flex Mall) te Paramaribo. De minimale leeftijd voor deelname is 12 jaar.

Inschrijfbedrag

Het inschrijfbedrag is SRD 15.00 per persoon. Bij inschrijving ontvang je een silicone bracelet met kaartje of startnummer als deelnamebewijs.

Vervoer

Vanaf een drietal locaties in Paramaribo worden bussen ingezet. Je kunt hiervoor bij inschrijving een buskaartje kopen voor de prijs van SRD 17.50. Met eigen vervoer komen mag uiteraard ook.

Maak er een gezellig dagje uit van. Er is gelegenheid tot zwemmen en ontspanning voorafgaand en na afloop van uw activiteit(en).(GFC)

Overige berichten