fbpx
Gov.sr 2.0 gelanceerd

Gov.sr versie 2.0 is zaterdag met een klik op de knop toegankelijk gemaakt voor elke Surinaamse burger.

Het e-government coördinatieteam heeft in samenwerking met Adept de kinderziektes welke geconstateerd waren bij de oude Gov.sr website weggewerkt en de website verder uitgebouwd om gebruikersvriendelijker te zijn.

De nieuwe versie van de website is ook mobiel vriendelijk in contrast met de oude. Bij de nieuwe site is er gebruik gemaakt van de nieuwste technologie.

In 2010 is de Surinaamse overheid het project Gov.sr gestart als middel om de informatieverschaffing naar de samenleving te verbeteren. De website was verder bedoeld om een geharmoniseerde uitstraling van de overheidscommunicatie te bewerkstelligen.

Vanwege de grote hoeveelheid aan informatie welke verwerkt werd op de website, ontstond de noodzaak voor optimalisatie.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.