fbpx
Gouden huwelijk voor echtpaar Sahebdin-Biharie

Op vrijdag 15 mei 2015 vierden Sahebdin Mahinderkoemar en Biharie Gauripatti hun 50ste huwelijksjaar.

Mahinderkoemar is geboren op 28 februari 1946 te La poule (kwie kwie kreek) in het district Saramacca en is de jongste van het gezin.

Op eenjarige leeftijd verhuisden zijn ouders naar Peperhol, alwaar hij tot vandaag woont.

Mahinderkoemar is vanaf zijn jonge jaren actief in de landbouw.

Op Sociaal cultureel gebied heeft hij ook zijn bijdrage geleverd. Hij was penningmeester van de Shri Krishna- en Viswanad mandier te Calcutta en thans ook lid van de Sankat Mochan te Tijgerkreek.

Mevrouw Bihari Gauripatti is geboren op 3 december 1949 te Tijgerkreekweg in het district Saramacca. Zij is 30 jaar standhouder geweest op de O.S. Sidoredjoschool.

Het echtpaar heeft 8 kinderen en 8 kleinkinderen. Geduld, trouw en respect heeft gezorgd dat het echtpaar nog bij elkaar is.

Een dochter van het echtpaar, Shardha Manna – Sahebdin, heeft namens haar broers en zusters, haar ouders gefeliciteerd. Zij bedankte haar ouders voor de gelegenheid die zij kregen om wat te worden in de maatschappij.

Het echtpaar kreeg volgens het BIC ook bezoek van districtscommissaris Laksmienarain Doebay van Saramacca. De dc heeft zoals gebruikelijk, namens de president een enveloppe overhandigd aan het echtpaar.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…