fbpx
Facebook Pagelike Widget

Goud en zilver zullen explosief in waarde stijgen door wereldwijde coronacrisis

GFC NIEUWS- Het zou in deze periode erg onverstandig zijn om gouden en zilveren sieraden te verkopen. € 47.000,- is momenteel zo ongeveer de prijs per kilogram 24 karaats goud.

De waarde vertoont een stijgende trend. Volgens verscheidene internationale analisten zal de waarde van zowel goud en zilver explosief stijgen de komende maanden. Vanwege de coronacrisis en de gevolgen die dat heeft voor de meeste bedrijven wereldwijd, de wereldeconomie, zullen beleggers minder risico’s nemen.

Goud en zilver is volgens kenners een goede en veilige optie. “Wij prognosticeren dat de inkoopprijs van goud en in iets mindere mate zilver, aan het einde van dit jaar explosief zal zijn gestegen”, zeggen zilver- en goudhandelaren op de Amerikaanse televisie.

 

 

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…