fbpx
Gordon Touw Ngie Tjouw op 7e plek AC Paramaribo

De naam van Gordon Touw Ngie Tjouw prijkt op de 7e plaats in Paramaribo op de DNA-kandidatenlijst van de Alternatieve Combinatie(AC).

Touw Ngie Tjouw verruilde enkele maanden terug de NPS voor de Abop van Ronnie Brunswijk.

Over zijn politieke richting zegt Touw Ngie Tjouw onder meer het volgende
:

Deze bewuste keus heb ik gemaakt voor het nationaal belang van Suriname en het geloof dat ik vanuit de ABOP hieraan invulling kan geven en mijn bijdrage kan leveren.

Voor ABOP is het belangrijkste in de politiek ‘werken met en voor het volk’. Democratisch handelen en politieke beslissingen nemen, betekent dat er een voortdurende, open discussie mogelijk is met de structuren van de partij en met het volk.

De focus van de ABOP is het oplossen van regionale en nationale problemen, en het niet nastreven van dogmatische of ideologische standpunten, zoals bij de oude, nu kleine en niet meer van politiek- en sociaal belang geworden partijen en/of combinaties.

ABOP heeft een open oor voor alle Surinamers en een open blik voor alle vraagstukken die zich aandienen. Wij zijn steeds op zoek naar aanvaardbare oplossingen voor zo veel mogelijk mensen, in het verleden, nu en de toekomst.

Daarom streven wij, samen met alle betrokkenen, naar beslissingen die na een open en eerlijke afweging tot stand komen. Alleen zo kunnen wij de regionale en nationale problemen oplossen.

ABOP wil samenwerken met iedere, democratische functionerende partij en elke burger, ongeacht geslacht, ras, geloof, handicap of seksuele geaardheid”.

Meer nieuws

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…