fbpx

Gokker kan verlies niet verwerken en steekt tegenstander neer

De 43-jarige gokker Regillio P. is door de politie van ressort Flora opgesloten, omdat hij twee weken terug tijdens een vechtpartij de 43-jarig Urbano L. heeft neergestoken. Deze steekpartij vond plaats aan de Floralaan. Regillio verliet de plaats voor de komst van de politie.

Van omstanders werd vernomen dat het slachtoffer Urbano per eigen gelegenheid was afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academische Ziekenhuis Paramaribo.

De twee mannen gokten op een illegale goklocatie in de Floralaan. In eerste instantie won Regillio, maar op een bepaald moment verloor hij al zijn geld. Dat maakte dat hij heel boos werd. In zijn boosheid raakte hij in een woordenwisseling met Urbano met als gevolg een vechtpartij.

BEKIJK OOK
Wisselkoers 40 SRD voor 1 US$ op spotprent gaat viraal in Suriname

Tijdens het vechten trok Regillio een scherp voorwerp tevoorschijn en bracht zijn tegenstander hiermee ettelijke steken toe in het bovenlichaam. Urbano op zijn beurt pakte een steen en gooide die tegen het hoofd van Regillio. Regillio rende weg terwijl Urbano in mekaar zakte. Er moest operatief worden ingegrepen bij Urbano. Hij is inmiddels uit de ziekeninrichting ontslagen.

De politie heeft Regillio op 19 juli aan de Licaniastraat aangehouden. Hij had een schaar bij zich die in beslag is genomen.

De eigenaar van de illegale goklocatie is eerder in de maand juli voor een ander strafbaar feit in verzekering gesteld.(GFC)