fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Goede samenwerking ANRS met MP op JAP Luchthaven

De Automatische Nummer Registratie Systeem (ANRS), die belast is met het executeren van verkeersvonnissen, is op 15 december aangevangen met de werkzaamheden op de Johan Adolf Pengel (JAP) Internationale Luchthaven.

Deze werkzaamheden houden in dat passagiers die een verkeersvonnis op hun naam hebben staan, omdat zij een verkeersboete niet hebben betaald, voor vertrek uit het land die boete moeten betalen om te voorkomen dat zij in hechtenis worden genomen.

Alvorens met deze werkzaamheden op de Luchthaven werd aangevangen, is dit via de media bekend gemaakt aan de samenleving.

Een groot aantal personen, dat van plan was op reis te gaan, heeft in de afgelopen periode contact gemaakt met de afdeling ANRS. Deze afdeling is ondergebracht in het politiebureau Latour.

OOK INTERESSANT
Drie verdachten aangehouden in vermissingszaak minderjarige meisjes

Zij die een openstaande verkeersvonnis op hun naam hadden staan, mochten ter plaatse hun boete betalen om ongerief op de Luchthaven te voorkomen.

Door een goede samenwerking met de Militaire Politie op de luchthaven is het mogelijk de gevonnisten snel in beeld te brengen bij de immigratiebalie.

De politie doet een dringend beroep op eenieder om zich te laten informeren over het voldoen van openstaande boetes, daar deze vorm van executie van verkeersvonnissen voortgezet zal worden.(GFC)