fbpx
Goede kennis probeert op listige manier dame te verkrachten

Leon S.(40) is op maandag 6 februari aangehouden door de politie van Zanderij voor poging tot verkrachting. Een slachtoffer deed op zondag 5 februari het politiebureau aan voor het doen van aangifte van de vermelde strafbare handeling.

De vrouw verklaarde samen met Leon, die een goede kennis van haar is, naar een vakantieoord te zijn geweest voor het verrichten van werkzaamheden.

Na de werkzaamheden vertrokken de twee richting Lelydorp. Daar kocht Leon een portie eten voor de vrouw en hield haar voor een afspraak te hebben met een vriendin die hem zou komen opzoeken in een hotel. Hij vroeg de vrouw om met hem in de hotelkamer op de vriendin te wachten. Zodra de vriendin van Leon de kamer binnenstapte, kon zij dan vertrekken.

De vrouw ging akkoord met het voorstel van haar werkpartner. Toen de vriendin van Leon te lang op zich liet wachten, drong de vrouw aan om weg te gaan. Het tweetal vertrok.

Onderweg deed Leon, die onder invloed van alcohol verkeerde, alsof hij wilde plassen. Hij stopte het voertuig, stapte uit, maar liep regelrecht richting het portier van de 24-jarige dame. Hij maakte dat open en begon de vrouw gelijk te betasten.

De vrouw verzocht Leon om met haar mee te rijden naar haar woning waar zij genoeg tijd aan elkaar konden besteden. De man ging akkoord daarmee en nam plaats achter het stuur. Voor de woning aangekomen, rende de jonge vrouw de woning binnen met achterlating van haar mobiel. Zij vertelde haar zus wat haar was overkomen.

Leon reed weg en haalden de twee zussen de mobiele telefoon de volgende dag af. Hierna deden zij het politiebureau aan en deed het slachtoffer aangifte.

Leon werd opgespoord en aangehouden. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten. Inmiddels is zijn aanhouding verlengd, meldt het KPS.(GFC)

Meer nieuws

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…