fbpx

GODO stimuleert sparen met inleg van SRD 100,-

Mensen die komende week een spaarrekening openen bij de Coöperatieve Spaar- en Kredietbank GODO krijgen van de bank een eerste inleg van SRD 100,-. Met deze actie wil Godo het sparen in Suriname stimuleren. Omdat het woensdag 31 oktober Wereldspaardag is, heeft GODO gemeend de spaaractie deze week te houden.

De dag heeft als doel mensen wereldwijd bewust te maken van het belang van sparen. De belangrijkste reden om te sparen is om geld beschikbaar te hebben voor bijvoorbeeld onvoorziene uitgaven, een nieuwe wasmachine of een hoog uitgevallen tandartsrekening.

Wereldspaardag is in 1924 in het leven geroepen op het eerste internationale spaarbankcongres van de Wereldvereniging van Spaarbanken in Milaan, Italië. Banken, spaar- en kredietcoöperaties en scholen over de hele wereld geven aandacht aan deze dag.

BEKIJK OOK
OGA geeft startsein verfraaiing Ringweg

GODO wil mensen helpen om te sparen. Daarom heeft de bank onder andere het Happy Money Bee Sparen-programma voor de lagere scholen ontwikkeld. Het sparen wordt de leerlingen makkelijk gemaakt.

De actie waarbij GODO als welkomstcadeau SRD 100,- stort, loopt tot en met dinsdag 6 november. Aan het openen van een rekening zijn administratiekosten verbonden.