fbpx

GODO lanceert mobiele banking app

Spaar- en Kredietcoöperatie GODO heeft maandag 10 december op een persconferentie haar nieuwste dienst gelanceerd, de GODO Mobile Banking App. Met deze nieuwe app kunnen klanten van GODO rekeningen openen, persoonlijke leningen en hypotheken aanvragen ook afspraken maken bij alle GODO vestigingen.

Directeur Commercie Ashwin Gopi benadrukte dat de ontwerper van de app veel aandacht heeft besteed aan de veiligheid en privacy.

Het was maandag ook de 47e verjaardag van de bank. Percy Clenem, sinds 1 oktober 2018 algemeen directeur bij GODO, gaf aan dat de app een van de eerste onderdelen is van een digitalisatietraject dat de dienstverlening naar klanten en leden nog beter zal stroomlijnen. De bank is al heel toegankelijk met kantoren in stad en binnenland en is door de GODO Mobile Banking App nu nog beter bereikbaar geworden.

BEKIJK OOK  FIFA bevriest tegoeden SVB

De voorzitter van het bestuur, Edwin Watson, gaf aan dat GODO-bank meegaat met de tijd. Dat gebeurt onder andere door het versterken van het leiderschap binnen de bank en de introductie van innovatieve banking-methodes. Klanten kunnen hierdoor optimaal bankieren.

De GODO Mobile Banking App is sinds maandag gratis te downloaden in de Google Play Store voor Android toestellen. Wanneer de app in de Apple Store beschikbaar wordt, is nog niet duidelijk. Als het zover is, zal GODO dit bekend maken.(GFC)