fbpx
GODO biedt mogelijkheid tot herstructurering leningen

GFC NIEUWS- In het kader van de wereldwijde coronaviruspandemie heeft de Coöperatieve Spaar- en Kredietbank GODO een herstructureringsmaatregel in verband met de COVID-19 pandemie geïntroduceerd.

De wereldwijde crisis rond de COVID-19 pandemie heeft naast de gevaren voor onze gezondheid ook een grote maatschappelijke en economische impact op ons in Suriname. Wij begrijpen dat de gevolgen ook onze klanten en leden persoonlijk treft. Als de coöperatieve financiële dienstverlener denken wij graag met u mee om na te gaan als en hoe wij de financiële druk enigszins kunnen verlichten, voert de bank aan.

In dit kader biedt GODO, voor zowel haar particuliere als haar zakelijke leden en of klanten, de mogelijkheid tot herstructurering van leningen. Deze zullen per geval bekeken worden.
Om in aanmerking te komen voor een herstructurering, dient de aanvrager goed aangeschreven te staan bij GODO.

“Wij proberen met deze maatregel de economische impact van de COVID-19 pandemie zoveel mogelijk te beperken,” aldus de bank.

Meer nieuws

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)