God, vergeef alle Surinamers die op de NDP hebben gestemd, ze weten niet wat ze ons hebben aangedaan

INGEZONDEN- Er moet vergeving gevraagd worden aan de almachtige door allen in Suriname die de zonde hebben begaan door bij verschillende parlementsverkiezingen hun kostbare stem aan de NDP te geven.

Deze NDP- kiezers moeten knielend vergiffenis vragen aan God voor wat zij hiermee het land en onschuldig volk- het deel dat wel de juiste keuze heeft gemaakt-  hebben aangedaan.

Sommige NDP- kiezers wisten helaas niet beter! Hen kan je niets kwalijk nemen. Maar velen waren ook te lui om hun hersenverstand een beetje te gebruiken en zich verantwoordelijk op te stellen  in het kieshokje.

Elk mens met een beetje gezond denkvermogen had kunnen doorhebben dat er veel valse totaal onhaalbare beloften zijn gedaan door de paarse partij, enkel om de verkiezingen te winnen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Bouterse heeft Nederland niet nodig! Wel het machtigste land ter wereld: China

Politici hebben gretig misbruik gemaakt van de onwetendheid en lage scholing van een groot deel van de kiezers.

Zo zouden er treinen rijden tussen onze steden, hypermoderne zesbaanswegen met viaducten worden aangelegd en Suriname zou een tweede Dubai worden.

Alleen dwazen trappen in dit soort verkiezingsretoriek.

Door de verkeerde stemkeuze tijdens de verkiezingen van deze zondaars zit Suriname momenteel zeer diep in de rode cijfers en betalen wij als volk een erg hoge prijs. En de afbetaling, de pijn, zal nog jaren duren.

Gelukkig heeft een groot deel van de toenmalige NDP- kiezers intussen het licht gezien en geeft toe dat ze flink zijn beetgenomen.

Het is de hoop dat ook het resterende deel dat nog in zonde leeft en het licht nog niet heeft gezien snel om vergeving vraagt aan de almachtige en uiteindelijk het rechte pad op gaat.

Dit drama mag nooit meer gebeuren.

R. Pinas

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]

Overige berichten