fbpx

Global Leadership Summit 2016 op 10 en 11 juni

Het komend weekend op 10 en 11 juni zal Theather Thalia weer het toneel zijn waar in Suriname mensen vanuit verschillende lagen van de samenleving bij elkaar komen om met deelnemers over de hele wereld de Global Leadership Summit 2016 “bij te wonen”.

Leiderschap is het onderwerp van deze tijd. Onderwerpen als falend leiderschap, persoonlijk leiderschap, verbindend leiderschap, integer leiderschap, tot zelfs sexy leiderschap voeren vaak de boventoon in het nieuws. De Global Leadership Summit vormt daar nou net een uitzondering op.

Met het thema: “Lead where you are” wordt wederom een aanzet gegeven om personen toe te rusten met praktijkervaringen van succesvolle leiders om die toe te passen in alle aspecten van het dagelijks leven. In totaal doen er wereldwijd 120 landen mee aan de summit.

Organisatie

De organisatie achter de Global Leadership Summit is de Willow Creek Association (WCA). Deze organisatie heeft ten doel om jonge leiders te cultiveren door ze vaardigheden aan te leren zodat ze mensen blijvend kunnen inspireren om zodoende de samenleving te dienen. Voor Suriname is het de derde de keer dat deze Summit wordt gehouden. Het instapniveau om mee te doen aan deze Summit is laagdrempelig (middelbaar).

Sprekers

De sprekers zijn afkomstig uit verschillende niveau’s: wetenschappers, zakenmannen en voorgangers. Deze sprekers zullen via een videoconferentie de deelnemers toespreken. Zelfs de Directeur van Walt Disney Animation Studio zal een presentatie houden over hoe de creativiteit te ontwikkelen. Na elke spreker die een presentatie zal houden is er ruimte voor de deelnemers om in kleine groepen door te praten over hoe het gepresenteerde toe te passen in hun dagelijks leven.

De registratie voor deelname aan de GLS is op het kantoor van Weid Mijn Lammeren aan de Stoelmanstraat. De inschrijfkosten bedragen SRD 150,- en met bijbetaling van SRD 5,- krijgen de deelnemers een certificaat van deelname. (GFC)

Overige berichten