fbpx
Glansrijke overwinning voor Donny Blaze in Bigtunes top 12

Overtuigender winnen kan bijna niet: met 1006 stemmen en 30 procent van het totaal aantal votes heeft hiphopartiest Donny Blaze met zijn nummer ‘The King’ de Bigtunes top 12 van de maand maart op zijn naam gezet.

Hij laat daarmee Surinaamse artiesten als Cyriel (370 stemmen), A Mili (367 stemmen), Poppe (271 stemmen) en Scrappy W (251 stemmen) ver achter zich.

De winnaar van de Bigtunes top 12 sleept vier weken lang ‘fulltime airplay’ op twee radiostations in Nederland in de wacht.

Radio Stanvaste in Rotterdam en het Amsterdamse radiostation Paradise Radio zullen The King van Donny Blaze de hele maand april zwaar promoten.

De overige deelnemers aan de Bigtunes top 12 zullen alleen op vrijdag en zaterdag bij Radio Stanvaste te horen zijn en op de maandag bij Paradise Radio.

“Ik ben een weddenschap aangegaan met de grote man achter Bigtunes.nl en ziedaar: mijn woord is nu goud waard!”, reageert een tevreden Donny Blaze op zijn overwinning.

De artiest is verheugd een nieuw record te hebben gezet en erg dankbaar voor alle support van zijn trouwe luisteraars. In februari won de in Suriname geboren artiest Lion Bob Mano met 566 stemmen de BigTunes top 12, gevolgd door Nosjeman (374 stemmen) en collega hiphopartiest Tatoo (161 stemmen).

Meer nieuws

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…