fbpx

GLAM Fashion Show 2018 groot succes

De Glam Fashion Show (GFS) die in het weekend is gehouden door GLAM Models is heel goed ingeslagen bij het publiek. De Fashion Show wordt voor de tweede keer georganiseerd door GLAM Models. Het doel is om jonge mode ontwerpers een platform te geven, zodat zij hun producten ten toon kunnen stellen aan geheel Suriname.

De producten die zij hebben laten zien die avond waren: bijouterieën, kleding, tassen, schoeisel, en andere designs.

Acheber Jamin, 2018 Fashion Director van de GFS2018, zegt dat hij met het thema van dit jaar “higher heights” entrepreneurs wil aantonen dat zij meer winsten kunnen genereren voor hun onderneming.

BEKIJK OOK
Suriname zal de export van rondhout uitfaseren

Dit jaar waren er negen mode-ontwerpers: Gerson Dean, Rumarlo Lont, Laquendha Daparoe, Erica Dosoe, Heavely Pavion, Jenevieve Apinsa, Tahiera Kasterie, Chloe Benschop, Chenifa Lehman en een Fashion Boutique: Rose25 (Raiza Linkers).

Ook was er een Fashion Market in de Conference room van Lalla Rookh waarbij de participanten hun producten konden verkopen.

GLAM Models wil met deze show ondernemerschap en werkgelegenheid stimuleren in Suriname, omdat zij gelooft dat het een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van de economie.