fbpx

Girjasing: VHP trappelt niet om samenwerking met NDP

Er moet nog heel wat water door den Rijn stromen voor het tot een samenwerking komt tussen de VHP en de NDP. Overigens zit de VHP niet te trappelen om een samenwerking met de NDP.

Dit zegt VHP-parlementariër Shailendra Girjasing op eigen titel. De partij zal wel ingaan op een eventuele uitnodiging van de NDP-leiding. Dat is afgesproken binnen V7.

Girjasing vindt het onterecht dat nu wordt aangehaald dat de VHP en met name voorzitter Chandrikapersad Santokhi een haatcampagne heeft gevoerd tegen de NDP en Desi Bouterse. Er zijn feiten aangehaald door Santokhi die achteraf door de president zijn bevestigd.

Santokhi heeft gesproken over het vertrek van Suralco en dat is bevestigd door de president. Ook sprak de VHP-leider over deals die in donkere kamers worden gesloten. Kort na deze uitspraken, kwam naar buiten dat de staat nog een energiebedrijf zal opzetten. “Er zijn feiten aangehaald en geen zaken die uit de duim gezogen waren”, aldus Girjasing.

Dat er op politieke podia is gezegd dat Bouterse hoofdverdachte is in het 8-decemberproces, is geen zaak die Santokhi heeft verzonnen. Girjasing vindt ook niet dat de VHP-leider in de fout is gegaan door Bouterse te verwijten van het faciliteren van terroristen.

Naar meer berichten...