fbpx
Gigantische zwampratten nemen park in Texas over

GFC NIEUWS- Gigantische ratten hebben het Krauss Baker Park in Texas, VS, overgenomen en waarschuwen experts voor infecties.

De knaagdieren hebben al langere tijd vrij spel en de bestrijding verloopt moeizaam.

Wie op klaarlichte dag een rondje loopt door het park, ziet de ratten als vanzelf alle kanten op schieten. Volgens bewoners zitten de beesten er al jaren. Ze verschansen zich onder de constructies van hout en ze voeden zich met de rotzooi die hangjongeren achterlaten.

De gemeenschap wordt dringend verzoek om ze niet te voeden en geen rommel achter te laten in het park. Volgens de lokale autoriteiten neemt de rattenpopulatie toe, omdat ze gevoed worden door bezoekers.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.