Gezondheidswerkers boos op Volksgezondheidsminister, krijgen als eerste Covid-vaccin

GFC NIEUWSREDACTIE- Gezondheidswerkers zijn niet te spreken over een schrijven van de minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin, waarin staat dat zij als eerste het Covid-vaccin zullen worden toegediend.

“Wat is er aan de hand?”, is te horen in een bericht dat wordt gedeeld op social media.

De redactie van GFC heeft niet kunnen achterhalen of er inderdaad een brief is gestuurd naar de ziekenhuizen met een dergelijke mededeling.

Volgens het gewraakte bericht zijn de gezondheidswerkers verplicht om zich te laten vaccineren. “Wat voor str..%&* is er met deze regering”, vraagt de persoon zich boos af.

“We kunnen nog steeds geen Covid-geld ontvangen. Die mensen die in het ziekenhuis werken, werken zich kapot. We zetten ons leven op het spel. Een hele groep is laatst uit Nederland gekomen en wat blijkt: een van ze is positief getest en is geweest in het ziekenhuis. Niets mocht naar buiten. De minister is ze helemaal daar komen bezoeken en zeggen dat niets naar buiten mag gaan.”

Het vermoeden bestaat dat de vrouw wordt gedreven door politieke motieven en informatie door haar uit het verband is gerukt.

Overige berichten