fbpx

Tonicum om je beter te voelen en mooier te maken steeds populairder

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE – “Ik voelde mij al jaren niet echt lekker. Ik was vaak moe, had weinig energie en nergens zin in. Ook mijn gezicht was niet meer zo stralend, ik kreeg een onzuivere huid”, zegt Sandra.

Zij was op aandringen van een nicht begonnen met het gebruik van het Tonicum Grannur.

Zij zegt prettig verrast te zijn met de resultaten.

“In vergelijking met een tijd geleden zie ik er nu veel beter uit. Het drankje laat mij veel beter voelen en ik heb nu ook duidelijk meer energie”.

“Mijn huid is zichtbaar verbeterd. Ik voel mij nu echt weer lekker, energiek en gezond”, meent ze.

Het natuurmiddel is samengesteld door Duitse homeopaten in samenwerking met de Europese topexpert op het gebied van afslanken, verjongen en gezondheid Jonathan Clarke.

Het tonicum is op basis van een speciale combinatie van de meest gezonde polyfenolen, vitaminen, mineralen en sporenelementen volgens een ingenieus procedé in Nederland geproduceerd.

Steeds meer personen evenals diegenen met huidklachten en verschillende gezondheidsklachten gebruiken Grannur. Internationale gezondheidsexperts, huidspecialisten alsook verjongings- en gezondheidsexperts adviseren het frequent.

Talloze evidence-based studies hebben aangetoond dat de nutriënten in Grannur, een zeer heilzame werking hebben op meerdere belangrijke en vitale processen in het menselijk lichaam.

Zo is Grannur erg rijk aan anti-oxiderende fytonutriënten als tannines en flavonoïden en bevat het veel polyfenolen: onder meer punicalagins, ellagitannines, gallocatechins, catechines en anthocyanen.

Het tonicum zit boordevol gezonde voedingsstoffen. Deze speciale synergetische combinatie substanties zijn medeverantwoordelijk voor de vele gezondheidsvoordelen van Grannur.

BEKIJK OOK
Uitbraak ongeïdentificeerde darmziekte in Noord-Korea na Covid-golf

Wanneer kan je Grannur gebruiken

Door de bijzondere combinatie natuurlijke nutriënten, in het bijzonder punicalagins, kan Grannur bij velerlei klachten worden ingezet.

Huidexperts schrijven dit effectief vruchtenconcentraat voor aan personen met huidklachten vanwege het krachtig zuiverend effect.

Vooral personen met huidvlekken, acne, puistjes, een onzuivere huid of andere huidklachten hebben er bij langdurig gebruik enorm veel baat bij.

Grannur is ook zeer ideaal voor een ieder die zich niet lekker voelt en een energieboost wenst. Personen die zich lusteloos voelen hebben veel baat bij dit tonicum.

Maar ook als je geen klachten hebt en gezond, jong en mooi wil blijven kun je elke dag een theelepel Grannur gebruiken, zeggen experts.

Sporters gebruiken dit natuurmiddel bijvoorbeeld om vitaler door het leven te gaan en de prestaties te verbeteren.

Volgens Jonathan Clarke kan Grannur voor tal van klachten worden gebruikt.

Het belangrijke pluspunt is dat het natuurlijke tonicum geschikt is voor een ieder, totaal geen bijwerkingen geeft en juist de gezondheid op verschillende manieren ondersteunt.

Grannur kan volgens de topexpert- door de brede werkzaamheid- worden ingezet bij overgewicht, huidklachten, impotentie, stress, pijnklachten, gewrichtsproblemen, reuma, haaruitval, nagelproblemen, verminderde weerstand, lusteloosheid en slapeloosheid.

Bovendien zorgt Grannur voor meer vitaliteit en levenskracht.

Klik HIER voor meer details over Grannur.