Gezin van zes aangehouden voor diefstal doksen, kip en gascilinder

GFC NIEUWS- De 45-jarige Dharminderkumar S., zijn vrouw Sangeeta S. en hun vier zonen Satish R. ( 21), R.S (15), S.R. (14) en G.S. (12), zijn dinsdag door de politie van Santo Boma aangehouden.
Een benadeelde deed op diezelfde dag aangifte van diefstal van zijn twee doksen, een kip en een gascilinder bij de politie.
Enkele getuigen die de diefstal hebben waargenomen, gaven de politie te kennen dat Dharminderkumar en zijn zonen zich aan het strafbaat feit schuldig hebben gemaakt.
De vader en zijn zonen liepen via het achtererf naar de kippenren en namen de doksen en de kip weg.
De zonen hebben tijdens de voorgeleiding een volmondige bekentenis afgelegd. Zij verklaarden aan de politie dat zij daadwerkelijk met hun vader de doksen en de kip hadden gestolen. In eerste instantie werden ze in de woonkamer verstopt, waarna zij in de auto van de moeder werden geplaatst.
Verder gaven de kinderen aan dat de doksen door hun ouders zijn verkocht. Ondanks de verklaringen van de zonen, ontkennen de ouders zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbaar feit.
De gascilinder is nog niet achterhaald.
De hoofdbewoner Dharminderkumar is in verzekering gesteld, terwijl de moeder en de vier zonen na verhoor zijn heengezonden.

Overige berichten