Gezichtsbehandeling Constantin door Consumentenbond uitgeroepen tot beste van het land

De gezichtsbehandelingen die bij Constantin in Paramaribo Noord worden uitgevoerd, worden door de Surinaamse Consumentenbond gekwalificeerd als veruit de beste in Suriname. De Consumentenbond onder leiding van Rudie Balker heeft het afgelopen jaar onderzoek gedaan naar de kwaliteit van gezichtsbehandelingen in ons land.

Zeven personen verbonden aan de Consumentenbond, vijf vrouwen en twee mannen, hebben zich in 2018 op frequente basis laten behandelen in de 10 meeste bezochte schoonheidsklinieken. De klinieken zijn niet op de hoogte gebracht van het onderzoek.

Aan het zevental is gevraagd de behandelingen zo objectief als mogelijk te beoordelen en punten te geven van 1 tot 5, voor wat betreft de kwaliteit van de behandeling, het resultaat na de behandeling, de prijs in verhouding tot de behandeling en de klantvriendelijkheid.

“De gezichtsbehandelingen bij Constantin zijn door het objectief beoordelend zevental veruit als de beste gekozen. Op alle vlakken scoort Constantin significant hoger. Men is vooral tevreden over de prijs van SRD 45,- voor een behandeling van een uur. Ook de kwaliteit van de behandeling met een speciaal wit gezichtsmasker, een speciale gel, is in vergelijking met andere klinieken op een zichtbaar veel hoger niveau. De resultaten zijn door het gebruik van dat gezichtsmasker ook veel beter”, zegt de topman van de Consumentenbond.

Volgens Balker besteden steeds meer Surinamers aandacht aan hun uiterlijk. “Een mooi gezicht, een gezonde huid en een slank lichaam zijn steeds belangrijker geworden voor de meeste Surinamers. Er wordt toch een redelijk deel van het beschikbare maandbudget daaraan besteed. Mensen willen er op hun best uitzien en dat is begrijpelijk”, legt Balker uit.

“Maar in deze dure tijd is het dan ook van belang om de allerbeste kwaliteit te krijgen zonder nodeloos te veel daarvoor uit te geven”, is de opvatting van de topman van de Bond.

Het is volgens hem zonde van het geld om te veel te betalen voor gezichtsbehandelingen. “Bij sommige klinieken betaal je meer dan SRD 150,- per behandeling en de kwaliteit is helemaal niet zo goed als bij Constantin. Duurder is in dit geval dus beslist niet beter! Om die reden is het goed dat wij dit onderzoek hebben gedaan. Hiermee kunnen wij de consument nu het juiste advies geven.

De grondlegger van deze erg succesvolle gezichtsbehandelingen bij Constantin, de vermaarde Europese verjongings – en afslankexpert Jonathan Clarke, is blij met de waardering die door de Consumentenbond wordt gegeven. Clarke die momenteel in Valencia, Spanje is, reageert erg verheugd tegenover GFC Nieuws.

“De gezichtsbehandeling met een speciaal natuurlijk gezichtsmasker dat door mij is ontwikkeld, is bereikbaar gemaakt voor een ieder daar. Het speciale gezichtsmasker dat in jullie land alleen door Constantin wordt toegepast, heeft een zeer positieve invloed op de conditie van de huid omdat dat onder meer rijk is aan een uniek synergetische combinatie plantaardige polyfenolen en andere probate micronutriënten”.

“Deze speciale combinatie polyfenolen in het masker heeft een anti- oxiderende werking, een anti – ageing effect, verbetert het zelf herstellend vermogen van de huid, neutraliseert de negatieve effecten van UV- licht en reduceert huidvlekken. Simpel gezegd: je huid wordt er gezonder en mooier van”, aldus de Europese verjongingsexpert.

Overige berichten