fbpx
Gewijzigde openingstijden Belastingsdienst

GFC NIEUWS- Naar aanleiding van de huidige ontwikkelingen rondom Covid-19 in Suriname zal de Belastingsdienst van 17 tot en met maandag 30 maart een aantal preventieve maatregelen doorvoeren.

Alle kantoren van de Belastingdienst krijgen gewijzigde openingstijden en zullen van 08:00 uur tot en met 13:00 toegankelijk zijn voor publiek.

De hoofdpoorten naar de verschillende afdelingen van de Belastingdienst zullen worden afgesloten en beperkt toegankelijk zijn. Bij de poorten zullen personeelsleden bezoekers informeren over de protocollen en mensen verder begeleiden naar de afdeling waar die moeten zijn.

Verzocht wordt om zoveel als mogelijk via de volgende e-mailadressen de aangifte te doen of overige documenten naar op te sturen:

Indirecte Belastingen 402855
[email protected]
476542 [email protected]

Directe Belastingen- 477916- [email protected]

Indien men vragen heeft, stel die dan via het centraal nummer van de Belastingdienst op 477916

Na 30 maart zullen de bovengenoemde maatregelen worden geëvalueerd.

Meer nieuws

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)