fbpx
Gewezen DNA-lid Sattia Gopal sluit zich aan bij VHP

Recentelijk heeft een groep personen uit Saramacca onder leiding van Sattia Gopal, zich aangemeld bij de VHP om de partij te ondersteunen.

Gopal is DNA-lid geweest van het Nieuw-Front en komt uit de gelederen van de Surinaamse Partij van de Arbeid (SPA) waar hij als mede grondlegger en stonfutu van deze partij jarenlang zijn krachten heeft gegeven.

Hij zegt met zijn aanhang de VHP te willen ondersteunen om de positieve krachten in dit land te bundelen om het kwaad dat nu ons land teistert te bestrijden. “En aangezien de Oranje beweging zich inzet om deze strijd in winst om te zetten voor het goede, het dharma tegen het a-dharma, kan hij met zijn gevolg niet aan de kantlijn blijven staan, omdat ook gij het goede nastreeft”, laat de mediadienst van de VHP optekenen.

Gopal roept iedere rechtgeaarde Surinamer op om zich bij de VHP aan te sluiten teneinde Suriname te redden.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.