fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Gewetenloze meiden vertrappen visjes voor kinky video

Dierenactivisten in St. Petersburg maken jacht op een aantal modellen die in een sadistische video visjes dood trappen. Een plaatselijke functionaris zegt dat het verhaal fake is, maar de activisten zijn ervan overtuigd dat de film echt is en delen opsporingsbiljetten uit met de foto’s van de vrouwen.

Op de video trappen de meisjes op visjes met blote voeten, sportschoenen en zelfs naaldhakken. Een van hen vraagt: “Is dat de laatste? Wel, ik heb hem verpletterd.”

De ‘actrices’ zijn volgens de dierenliefhebbers geïdentificeerd als jonge vrouwen “die wonen of studeren” in St. Petersburg. Zij zouden werken voor een studio die de films online verkoopt aan “perverse fetisjisten”.

OOK INTERESSANT
Nieuwe producten en misleidende informatie dreigen tientallen jaren van vooruitgang tegen tabaksgebruik ongedaan te maken

Straffen

Het Russische parlement nam enkele dagen terug een wet aan die dieren beschermt tegen onwettig slachten en wrede of vernederende behandelingen. De wet was al in 2010 aan de Staatsdoema voorgelegd, maar werd pas deze week aangenomen.

Vorig jaar werden in een amendement op het Russische Wetboek van Strafrecht zwaardere sancties vastgesteld voor “onmenselijke behandeling van huisdieren”, waarbij een gevangenisstraf van drie jaar werd bepaald voor het doden of verwonden van een dier.

Waarschuwing: de beelden op deze video kunnen voor sommigen schokkend zijn