fbpx

Gewelddadige dief en heler aangehouden

GFC NIEUWS- De 36-jarige Julian D. die ervan wordt verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal door middel van geweldpleging en gekwalificeerde diefstal, is op zondag 10 mei door de politie van Uitvlugt opgespoord en aangehouden.
Op vrijdag 8 mei deed een man aangifte tegen Julian D. die hij heel goed kent, omdat hij vaker door hem beroofd werd op straat.
Op 8 mei was dat weer het geval. Terwijl de aangever op zijn fiets over straat reed, werd hij door Julian tot stoppen gedwongen, waarna die onder bedreiging met een mes SRD 50,- van hem nam.
Tijdens een buurtonderzoek kwam de politie erachter dat Julian in de vroege ochtend van dezelfde dag bij een inbraak 12 flessen kokosolie had gestolen.
Julian werd opgespoord en aangehouden en bracht de politie vervolgens naar de koper van de gestolen flessen kokosolie. Die persoon bleek de 65- jarige Harry A. te zijn, die werd aangehouden voor heling.
Harry werd na verhoor heengezonden. De flessen met kokosolie zijn in beslag genomen en zullen terug worden gegeven aan de eigenaar.

BEKIJK OOK
Santokhi staat stil bij belang investeren in onderwijs