fbpx
Gewelddadige dief en heler aangehouden

GFC NIEUWS- De 36-jarige Julian D. die ervan wordt verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal door middel van geweldpleging en gekwalificeerde diefstal, is op zondag 10 mei door de politie van Uitvlugt opgespoord en aangehouden.

Op vrijdag 8 mei deed een man aangifte tegen Julian D. die hij heel goed kent, omdat hij vaker door hem beroofd werd op straat.

Op 8 mei was dat weer het geval. Terwijl de aangever op zijn fiets over straat reed, werd hij door Julian tot stoppen gedwongen, waarna die onder bedreiging met een mes SRD 50,- van hem nam.

Tijdens een buurtonderzoek kwam de politie erachter dat Julian in de vroege ochtend van dezelfde dag bij een inbraak 12 flessen kokosolie had gestolen.

Julian werd opgespoord en aangehouden en bracht de politie vervolgens naar de koper van de gestolen flessen kokosolie. Die persoon bleek de 65- jarige Harry A. te zijn, die werd aangehouden voor heling.

Harry werd na verhoor heengezonden. De flessen met kokosolie zijn in beslag genomen en zullen terug worden gegeven aan de eigenaar.

Meer nieuws

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.