fbpx
Gewelddadige criminelen aangehouden en opgesloten

Enkele dagen terug heeft de politie twee criminelen aangehouden en in verzekering gesteld voor een gewapende diefstal in een supermarkt.

Via de sociale media zijn camerabeelden verspreid van drie criminelen die een gewapende diefstal plegen in een supermarkt. Op de camerabeelden is te zien hoe een van de criminelen de winkelierster bedreigt met een scherp voorwerp en haar ook nog in een wurggreep houdt. vervolgens wordt de kassa leeggehaald.

Twee van die criminelen zijn inmiddels door de politie in de kraag gevat en opgesloten hangende het strafrechtelijk onderzoek. Het gaat in deze om de crimineel die de winkelierster bedreigde en in een wurggreep hield en zijn kompaan die een groene jacket aanhad.

Deze criminelen hadden de camerabeelden ook via de sociale media gezien wat aanleiding voor hun was om hun uiterlijk enigszins te veranderen. Desondanks kon de politie ze achterhalen en aanhouden.

De derde crimineel is voortvluchtig.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.