fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Gewapende rover na ruim een jaar gepakt

De recherche van regio Oost heeft de 50-jarige verdachte Manuel R. aangehouden voor zijn betrokkenheid bij een gewapende roofoverval in het gebied van de Goninikreek op zondag 19 maart 2017. De verdachten overvielen het goudzoekerskamp van ene Raimundu N. alias ‘Junior Ferrai’.

De overvallers gingen er vandoor met een onbekend hoeveelheid ruw goud, telefoontoestellen en andere waardevolle spullen van de slachtoffers.

Door de verklaring van één van de slachtoffers kwam Manuel in beeld Deze slachtoffer gaf ook aan dat één van de overvallers op een onbewaakt moment het masker van zijn gezicht had gehaald. Het ging om zijn ex-collega Manuel, die ook had gewerkt voor Junior Ferrai.

OOK INTERESSANT
Grachelle Sluisdom treedt donderdag toe tot VHP-fractie in DNA

Manuel ontkent iets af te weten van de overval. Los van de verklaring van het slachtoffer zijn er andere feiten en omstandigheden uit het politie-onderzoek naar voren gekomen dat doet vermoeden dat Manuel tot de groep van de overvallers behoort. Hij is in verzekering gesteld, schrijft de politie.(GFC)