fbpx
Facebook Pagelike Widget

Gevecht ‘Bigi boi’ tegen Ngannou geannuleerd

GFC NIEUWS- De UFC heeft de drie evenementen van 21, 28 maart en 11 april geannuleerd vanwege het coronavirus.

“Terwijl we wachten tot dit voorbij is, zal ik mijn training voortzetten voor de Heavy Weight-strijd waar veel mensen op wachten – klaar voor die KO tegen Ngannou,” schrijft Jairzinho ‘Bigi boi’ Rozenstruik.

Rozenstruik die op 28 maart het ‘main event’ op ESPN 8 in Columbus, Ohio, zou afwerken tegen opponent Francis Ngannou blijft voorlopig in Zuid-Florida, Verenigde Staten van Amerika vertoeven en trainen.

Het evenement werd uitgesteld vanwege beperkingen op openbare bijeenkomsten in de Verenigde Staten als reactie op de wereldwijde pandemie van het coronavirus. Rozenstruik (10-0 MMA, 4-0 UFC), die in Suriname woont, zal zijn vechtvoorbereidingen voortzetten bij het American Top Team in Coconut Creek.

De UFC-vechter is niet van plan om binnenkort terug te keren naar Suriname en wil afwachten in de Verenigde Staten.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…