fbpx
Gevangenisfoto’s van ‘verwaarloosde’ acteur Bill Cosby gaan viraal

GFC NIEUWS- Gevangenisfoto’s van de voorheen zeer gerespecteerde en populaire acteur Bill Cosby gaan viraal op sociale media. De 83- jarige Amerikaan ziet er volgens critici erg onverzorgd en ziek uit.

De nieuwe gevangenisfoto’s zijn  naar verluidt begin september gemaakt terwijl hij dienst deed bij de State Correctional Institution in Collegeville, Pennsylvania. Cosby zit drie tot tien jaar achter de tralies nadat hij in 2018 werd veroordeeld voor het drogeren en seksueel misbruiken van een vrouw bij hem thuis in 2004.

TMZ meldt dat er nieuwe foto’s worden gemaakt van gevangenen naarmate hun uiterlijk in de loop van de tijd verandert. En dat is bij hem het geval.

Enkele fans van Cosby zeggen op sociale media dat ze medelijden met hem hebben. “Hij is vreselijk achteruit gegaan en ziet er erg belabberd uit. Ik heb medelijden met hem”, schrijft een van hen.

 

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…