fbpx
Gevangenisbewakers lachen terwijl poedelnaakte gevangene naar ziekenhuis wordt gebracht, hij overleeft het niet

GFC NIEUWS- Gevangenisbewakers lachten, terwijl een poedelnaakte gevangene werd afgevoerd naar het ziekenhuis als gevolg van zijn verwondingen, is te zien op schokkende CCTV-beelden.

Allan Marshall werd tijdens zijn laatste bewuste momenten gesleept over de gang in een gevangenis in Edinburgh, Schotland, terwijl hij door de bewakers werd vastgehouden die ook een handdoek over zijn gezicht hadden geplaatst.

Op de beelden is te zien hoe sommige van de bewakers lachten, terwijl de 30-jarige man werd afgevoerd door paramedici naar een ambulance.

Een ander stak zelf zijn duim omhoog.

Marshall, die in het ziekenhuis stierf na enkele dagen in een kunstmatige coma, werd eerst gesleept aan zijn voeten en met zijn gezicht over de vloer van een gang, terwijl hij vastgehouden werd door vijf bewakers. Een hield zijn hoofd vast, terwijl zijn beide armen en benen naar de grond werden gedrukt door bewakers.

Een doek werd geplaatst over zijn gezicht, terwijl zijn lichaam blauwe plekken vertoonde.

Op een gegeven moment drukt een van de 13 bewakers zijn knie tegen de rug van Marshall, nadat ze hem hadden gesleurd uit de douche blok.

Later plaatste een andere bewaker een voet op zijn rug.

De familie van Marshall heeft de behandeling veroordeeld als “een vorm van mishandeling.”

Ze zagen de video voor het eerst in juni 2016 op kantoor van hun advocaat.

De video werd afgelopen week gepubliceerd na het besluit van een rechter dat alle betrokken bewakers in deze zaak immuniteit krijgen en niet strafrechtelijk zullen worden vervolgd, omdat ze alle informatie hadden verschaft tijdens de behandeling van de rechtszaak.

De familie zegt te begrijpen dat ze Marshall niet wilden doden, maar de mishandeling heeft bijgedragen aan zijn dood.

De forensisch patholoog zei dat Marshall een hartconditie had die mogelijk bijgedragen heeft aan zijn dood.

Hij gaf toe dat het mogelijk is dat zijn ademhaling beïnvloed werd toen hij met zijn gezicht naar beneden werd gesleept over de vloer. Psychologische stress heeft waarschijnlijk het risico op een hartaanval verhoogt.

Meer nieuws

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…