Gevangenisbewaakster maakt gat in broek voor geheime sekssessies met gangster

GFC NIEUWS- Een gevangenisbewaakster, die verliefd raakte op een veroordeelde gangster, maakte een gat in haar uniformbroek, zodat ze seks met hem kon hebben tijdens haar shift.
Curtis Warren was veroordeeld tot een gevangenisstraf van 13 jaar voor medeplichtigheid aan drugsimport en 10 jaar voor het niet terug kunnen betalen van ruim US$ 256 miljoen aan witwasgelden.
Stephanie Smithwhite was zo verliefd op de gangster dat ze zijn naam ‘Curtis Warren’ op haar arm liet tatoeëren en verwisselde ze honderden liefdesbrieven met hem.
De 40-jarige vrouw had seks met de man in de keuken, wasruimte en zijn cel in de maximaal bewaakte gevangenis HMP Frankland, een mannengevangenis van categorie A in het dorp Brasside in County Durham, Engeland.
De relatie tussen de twee was zes maanden gaande, tussen juni en december 2018, toen de vrouw uiteindelijk werd betrapt door collega’s.
Enkele van haar daden zijn vastgelegd op beveiligingscamera’s die geplaatst waren in de gevangenis, nadat collega’s achterdochtig werden.
Warren, nu 56, runde zijn criminele activiteiten vanuit de cel, omdat hij via de vrouw toegang kreeg tot een telefoon en informatie over de beveiliging van de gevangenis.
Smithwhite is gevonnist tot een gevangenisstraf van twee jaar.