fbpx
Facebook Pagelike Widget

Gevangene overgooit bewaker met urine en ontlasting

GFC NIEUWS- Een gevangene van een cellenhuis in Liverpool, Engeland, heeft een mengsel van urine en ontlasting in het gezicht van een vrouwelijke bewaker gegooid.

Het slachtoffer kreeg ook een deel van het afschuwelijk mengsel in haar mond.

Stephen Fletcher, 39, beweerde in eerste instantie dat hij werd betaald om de bewaker aan te vallen – en zou weigeren neergestoken worden in de gevangenis indien hij had geweigerd.

Echter zou hij in aanwezigheid van andere celgenoten hebben aangehaald dat hij de bewaker flink te pakken had gekregen en haar een lesje heeft geleerd. “Ik heb haar flink oor schut gezet,” lachte hij.

Op beelden is te zien dat hij de bewaker riep. “Mevrouw”, zei hij. Toen ze zich omkeerde, gooide hij het mengsel meteen in haar gezicht.

In november 2019 werd de crimineel voor de 46ste keer ingesloten. Tien dagen na zijn arrestatie viel hij de bewaker aan.

Hij moet nu twee jaar extra brommen voor de walgelijke aanval.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…