Gevaccineerden zijn super-spreaders

INGEZONDEN– Het is ontzettend jammer voor de miljoenen die zich twee keer hebben laten injecteren met een experimentele gentherapie. De realiteit dringt zich echter aan iedereen op.

Gevaccineerden dragen tot 251 x meer virusdeeltjes in hun neusslijmvliezen dan niet-gevaccineerden. Dat maakt hen tot super-spreaders.

Een fenomeen dat men in elk land met hoge vaccinatiegraad, zeg maar Israël, Gibraltar, UK, Seychellen, enz… kan observeren.

Zelfs de US CDC bevestigt deze beangstigende situatie. Sommige wetenschappers suggereren nu dan ook dat gevaccineerden beter in quarantaine zouden gaan.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Coronavirus, maar ook griep en mazelen verspreiden zich via de lucht, blijkt wederom uit onderzoek

Wat voor gevolgen heeft dit voor de WHO aanpak en kan minister Ramadhin deze bocht nog nemen? Kunnen wij in SU deze bocht nog nemen?

Wie nu nog ontkent dat de COVID-19-injecties het resultaat waarvoor ze volgens de producenten zijn bedoeld, compleet missen, ontbreekt het wel aan elke realiteitszin. Tenminste moeten we spreken van het verspreiden van misinformatie. Of moet zulks worden beschouwd als het volgen van een andere agenda?

Een baanbrekende preprint studie van de prestigieuze Oxford University Clinical Research Group, gepubliceerd op 10 augustus in The Lancet, het meest toonaangevende medische tijdschrift, bevat alarmerende bevindingen die verwoestend zijn voor de uitrol van het zogenaamde COVID-vaccin.

De studie toont aan dat gevaccineerde personen 251 x meer Coronavirussen in hun neusgaten dragen dan ongevaccineerden.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Nabestaanden gedompeld in rouw: 6 kinderen beschoten binnen twaalf uur tijd

Terwijl de symptomen van infectie worden getemperd, kunnen gevaccineerde personen ongewoon hoge virusladingen bij zich dragen zonder eerst ziek te worden, waardoor zij presymptomatische super-spreaders worden.

Dit fenomeen kan de bron zijn van de schokkende toenames na vaccinatie in zwaar gevaccineerde bevolkingsgroepen over de hele wereld.

Dit komt overeen met de waarnemingen in de VS van Farinholt en collega’s , en met de opmerkingen van de directeur van de Centers for Disease Control and Prevention, die op CNN toegaf dat COVID-19-vaccins er niet in geslaagd zijn de overdracht van SARS-CoV-2 te stoppen.

OOK INTERESSANT
Surinaamse vrouwen willen geen relatie met lijkenwassers, piloten en artsen krijgen voorkeur

Dit alles bevestigt ook Dr. Peter A. McCullough in het prestigieuze medische tijdschrift the Defender.

Samen met collegae van Yale en Harvard was hij de eerste ter wereld om een protocol voor vroege poliklinische behandeling voor COVID-19 te publiceren.

Ondertussen is bewezen dat dit de hospitalisatie van besmette personen en sterfte met minstens 85% kan reduceren. Net als de inzet van Ivermectine trouwens.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: 21- jarige vrouw op OnlyFans bereid om voor $15.000 haar ontlasting te dumpen op bijbel en te vloeken

Andere wetenschappers, zoals de Franse professor Christian Perronne, jarenlang regeringsadviseur, ziet in de nieuwe ontwikkelingen een gevaar voor de samenleving.

Hem werd in een interview met UK Column gevraagd of niet-ingeënte mensen bang moeten zijn voor “coronavarianten”.

“Precies het tegenovergestelde is het geval!” antwoordde de vaccinexpert. “Gevaccineerde mensen lopen risico. Ongevaccineerde mensen zijn niet gevaarlijk, gevaccineerde mensen zijn een gevaar voor anderen”, benadrukte de Franse professor, die al geruime tijd voorzitter is van een commissie die de regering adviseert over het vaccinatiebeleid.

“Dit is nu ook bewezen in Israël. Er zijn daar grote problemen. De ernstig zieke Coronapatiënten in ziekenhuizen zijn juist de gevaccineerden”, zegt de professor.

Dat werd inderdaad weken geleden al gemeld door Dr.Kobi Haviv, arts in het Herzog ziekenhuis in Jeruzalem.

Ook in het Verenigd Koninkrijk, waar de vaccinatiegraad hoog is, zijn dezelfde problemen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: ‘Uiteindelijk word je in de boeien geslagen als je geen mondkapje op hebt’

De Technical Briefing 20 van het VK ministerie van Volksgezondheid geeft aan dat gevaccineerden 5x meer risico lopen op hospitalisatie en sterfte dan de niet gevaccineerden.

OOK INTERESSANT
Kritiek op SVB voor geheimhouding rond vertrek Natio Vrouwen

Nog op 31 augustus stelde minister Ramadhin dat de samenleving nu maar zelf haar verantwoordelijkheid moet nemen.

Het ging hierbij duidelijk niet over de welwillend loslaten van de Coronamaatregelen omdat de crisis nu onder controle zou zijn.

Wat beoogt de minister met deze nieuwe benadering? Wordt de grond te heet onder de voeten van de overheid?

Als dit een doordachte politieke zet is , mogen we dan veronderstellen dat de overheid andere informatie heeft dan wat aan de bevolking wordt voorgehouden. Wat is dan de werkelijke agenda?

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Evolutie van de mensheid: we ontwikkelen steeds meer slagaders wat kan zorgen voor problemen

In het licht van de nieuwe onderzoeksresultaten lijkt de minister – goed getimed – nu al zijn handen in onschuld te wassen.

De schuld voor een komende nieuwe golf afschuiven op de niet-gevaccineerden is immers niet langer een optie nu duidelijk is waar de oorzaak ligt. De regering zelf is hier debet aan.

Als de regering de negatieve gevolgen van het falende WHO beleid alsnog wil indijken, dan is het de hoogste tijd dat het open en publiek debat waar verschillende wetenschappers, fytotherapeuten en kruidenkenners, journalisten, auteurs en activisten al sinds het begin van de crisis op aandringen, er nu ook echt komt.

Slechts samen, gevaccineerden en niet-gevaccineerden, zullen wij in staat zijn deze nieuwe crisis het hoofd te bieden. Het huidige middel is immers veel, onwaarschijnlijk veel, erger dan de kwaal. Zoveel is nu wel duidelijk.

Jef Crab
Ethisch-ecoloog / Mondiaal humanist

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]