Getrouwde Surinaamse vrouwen die appen met andere mannen lopen risico’s mishandeling

GFC NIEUWSREDACTIE – Getrouwde vrouwen in Suriname, maar ook ongehuwde dames die al een liefderelatie hebben zouden er veel beter aan doen om niet te appen met andere mannen.

Het risico dat er binnen de liefdesrelatie ernstige problemen ontstaan wordt veel groter bij deze provocerende handeling. Het appen met andere mannen, tenzij zakelijk, kan een aanslag plegen op het ego van vooral jaloerse mannen.

Vrouwen zouden in dit kader veel meer rekening moeten houden met de gevoelens van hun man of vriend, stelt het KSVC.

BEKIJK OOK: Snel en effectief overtollig  buikvet verwijderen! KLIK HIER VOOR MEER informatie…

“Indien je weet dat je man of vriend er moeite mee heeft dat je gaat appen met andere mannen en er jaloerse gevoelens bij hem ontstaan, doe dat dan liever niet. Provoceer niet”.

“Het appen wordt al gauw in verband gebracht met romantische berichtjes die worden uitgewisseld, wat vaak ook het geval is. Dit kan resulteren in escalatie, wantrouwen, beschuldigingen en in enkele gevallen vrouwenmishandelingen”, aldus het KSVC.

Het VrouwenCollectief oordeelt dat het mishandelen van vrouwen nooit acceptabel is. Maar vrouwen moeten ook achterwege laten hun man of vriend te provoceren en leren zich netjes te gedragen.

Overige berichten