fbpx

'Getrouwde' Surinaamse vrouwen die stiekem met andere mannen afspreken worden gefilmd

GFC NIEUWS- Een oudere erg conservatieve vrouw die woont in Paramaribo Noord heeft verschillende haarscherpe videobeelden gemaakt van waarschijnlijk getrouwde vrouwen die stiekem afspreken met andere mannen op een parkeerplaats. Ze zegt de filmpjes ooit op het internet te plaatsen.

Tomba advertentie | GFC NieuwsOp de beelden die aan GFC Nieuws getoond zijn is goed te zien hoe diverse vrouwen hun auto’s parkeren en vervolgens snel instappen in die van andere mannen, die hen zijn komen ophalen. Na een uur of langer worden ze teruggebracht door dezelfde autobestuurder om daarna snel weer in hun eigen voertuig te stappen en weg te rijden.

“Dit zijn beelden die in nog geen week tijd zijn gemaakt. 12 verschillende vrouwen die hier bij de parkeerplaats afspreken met mannen om ergens anders te gaan waar ze seks kunnen hebben. Waar ze naar toe gaan weet ik niet, maar ik weet zeker dat ze dingen doen die niet mogen van hun man of partner”, zegt de vrouw.

BEKIJK OOK
Training voor Paranen tot gecertificeerde lassers

Volgens haar kent ze het uiterlijk van sommige dames die volgens haar voor hun man uitlopen al uit het hoofd en herkent ook met gemak de voertuigen waarmee ze komen aanrijden.

“Veel van deze dames doen dit al jaren. Ik ben het zat dat hier als ontmoetingsplek wordt gebruikt voor hun hoerige praktijken. Ik ga op een gegeven moment alle beelden op sociale media plaatsen zodat hun mannen ook weten wat ze stiekem doen. Deze hoererij moet eens ophouden”, waarschuwt ze op boze toon.