fbpx
Getrouwde Surinaamse vrouw ‘pakt veel euro’s af’ van smoorverliefde Nederlander

GFC NIEUWS- Een getrouwde 34- jarige vrouw uit Paramaribo, J.P., heeft meer dan 8000 euro afhandig gemaakt van een Nederlander die smoorverliefd op haar was.

De vrouw heeft de man die in Nederland woont via het internet leren kennen.

Het 69- jarige slachtoffer vertelt aan GFC Nieuws dat hij een paar keer geld stuurde via een geldverzendbedrijf, omdat hij de indruk kreeg dat hij een serieuze liefderelatie met haar aan het opbouwen was. Volgens informatie vertelde de vrouw dat ze dringend geld nodig had om haar schulden af te lossen.

“Na een tijdje werd ik op Whatsapp door haar geblokkeerd en ze nam ook niet meer op als ik haar op de normale telefoonlijn belde”, vertelt hij.

De Nederlander die al vaker in Suriname is geweest heeft vervolgens een bevriende politieman in ons land ingeschakeld. De vrouw blijkt al getrouwd te zijn.

Het slachtoffer zegt geen juridische stappen te kunnen ondernemen omdat hij uit vrije wil het geld heeft geschonken. Hij wil echter via de media een ieder waarschuwen: “stuur nooit geld naar vreemden. Ik heb mijn les geleerd”

 

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.