fbpx

Getrouwde Surinaamse mannen die dames van lichte zeden bezoeken moeten worden aangesproken

GFC NIEUWSREDACTIE- Het is zeer verwerpelijk dat mannen in Suriname die getrouwd zijn of een vaste liefdesrelatie hebben met een vrouw, op grote schaal betalen voor geslachtsgemeenschap met dames van plezier.

Uit informatie van onder anderen een nachtclubeigenaar in Paramaribo is naar voren gekomen dat maandelijks waarschijnlijk rond 750.000 Amerikaanse dollars door mannen in deze stad wordt uitgeven aan veelal buitenlandse lichtekooien voor het hebben van geslachtsgemeenschap.

“Het is een trieste ontwikkeling dat er in een derde wereldland waar er sprake is van zoveel armoede, toch zoveel geld omgaat in deze industrie”, laat het KIVC in een verklaring aan GFC Nieuws weten.

HEB JE TE VEEL GEGETEN? NEEM 1 THEELEPEL LEPTOZ GEMBERSLANK 5X GECONCENTREERD IN VOOR EEN KRACHTIGE VETVERBRANDING

Deze gehuwde prostitueebezoekers kunnen hun geld beter besteden aan de positieve ontwikkeling van hun gezin, stelt het Internationaal VrouwenCollectief.

“Het is verstandiger om het geld te investeren in de opvoeding en studie van uw kinderen, het veilig stellen van een eigen dak boven het hoofd van uw gezin en reserves op te bouwen voor eventueel moeilijkere tijden”, adviseert het KIVC.

BEKIJK OOK
40- jarige vrouw die van vriend geen hand mag geven aan mannen kan ermee leven

Bovendien is het zeer verwerpelijk dat personen, zowel mannen en vrouwen, ontrouw zijn binnen de liefdesrelatie, staat verder in de mededeling.

Het KIVC wijst er ook op dat het vreemdgaan door het afleggen van bezoekjes aan prostituees gevaren met zich kan meebrengen.

“Behalve het feit dat er een relatiebreuk kan ontstaan en de bedrogen partner ernstig wordt gekwetst,  is de kans ondanks het gebruik van condooms aanwezig dat er  meerdere seksueel overdraagbare ziekten kunnen worden overgebracht”.

“Praat over dit onderwerp met uw vriend of man en geef duidelijk aan dat het bezoeken van lichtekooien onaanvaardbaar is”, aldus het advies van het Internationaal VrouwenCollectief.

Foto ter illustratie.