fbpx

Gestolen goederen voor pand Kromme Elleboogstraat

De 25-jarige Rishan J. is maandag aangehouden door een bewaker. Via de Centrale Meldkamer van de Politie kreeg de politie van regio Paramaribo de melding binnen dat een bewaker goederen, die vermoedelijk van diefstal afkomstig waren, aangetroffen had voor een pand aan de Kromme Elleboogstraat.

De wetsdienaren deden de plek aan en troffen een mobiele telefoontoestel met oplader, een toetsenbord, computermonitor en een computermuis aan, die zij in beslag namen.

Kort nadat de goederen door de politie mee genomen waren, deed de bewaker het politiebureau aan samen met de verdachte Rishan. Hij werd door de bewaker aangehouden, terwijl hij op zoek was naar de goederen.

OOK INTERESSANT
Verdachte voor medeplichtigheid diefstal middels geweld aangehouden

De zaktelefoon ging over op het politiebureau. De politie nam op en kwam tot de conclusie dat de eigenaar van de zaktelefoon opbelde om te weten te komen bij wie de telefoon met oplader was die van hem gestolen waren.

Later op dezelfde dag deed iemand van een horecabedrijf aangifte van diefstal van het toetsenbord, de computermonitor en de computermuis.

Rishan is opgesloten voor diefstal. De gestolen goederen zijn inmiddels afgestaan aan de eigenaren.(GFC)