fbpx

Geslaagde ontmoeting VHP-leider Santokhi met diaspora Nederland

VHP-leider Chan Santokhi heeft zondagmiddag in Vlaardingen, Rotterdam een zeer succesvolle ontmoeting gehad met diaspora Nederland. Bijkans 200 aanwezigen in de zaal van Party Place Arena hebben de VHP-leider gesproken en tevens kennisgemaakt met het nieuw bestuur van VHP Nederland met als trekker Lachman Soedamah. Esentieel is om alle krachten te bundelen -nationaal en internationaal- om Suriname te redden.

“Er is sprake van achteruitgang in alle sectoren van de samenleving en de prijzen in de winkels zijn met meer dan 100% voor de consument gestegen. Water, benzine, transportkosten, studie kosten en elektra rekeningen stijgen regelmatig en maken de burgers dagelijks armer”, kwam naar voren tijdens de ontmoeting.

BEKIJK OOK
Buurman kon 2-jarig meisje niet redden uit brandende woning door enorme rookontwikkeling

De VHP wil een bundeling van alle krachten nationaal en internationaal om het tij te keren en Suriname van de ondergang te redden. Ook diaspora Nederland zal zich volledig moeten inzetten met kennis, kunde en ervaring en alle Surinaamse burgers en kiezers mobiliseren en aansporen om samen te strijden voor een betere Suriname.

Santokhi heeft op alle bijeenkomsten met diaspora Nederland gezegd dat het nog niet te laat is om Suriname van de afgrond te redden. Ook deelde hij zijn toekomstperspectief welke betrekking heeft op de wederopbouw van het land aan de aanwezigen mede.