fbpx

Geschenkzending van ‘Good In Care’ aan ‘s Lands Hospitaal

Het ‘s Lands Hospitaal heeft vrijdag een partij geschenkzending van de organisatie ‘Good in Care’ in ontvangst genomen. Het gaat om medische hulpmiddelen die goed van pas komen in de dagelijkse zorgverlening van het ziekenhuis aan patiënten. Stichting Good In Care wordt geleid door Ilone Gooding die heel erg begaan is met het lot van patiënten en door de moeilijke situatie waarin ziekenhuizen verkeren, in Nederland inzamelingsacties houdt onder ziekenhuizen en bruikbare medische middelen doneert in Suriname.

Om de omroep voor inzameling kracht bij te zetten, worden er scholen ingezet die de noodzaak van de behoeftige organisaties aangeven. Namens ‘s Lands Hospitaal nam de waarnemend algemeen directeur, Soenita Nannan Panday-Gopisingh, de goederen in ontvangst uit handen van zuster Xiomara Gooding van de Kinderafdeling, nichtje van de voorzitter van stichting Good In Care.

BEKIJK OOK
Suriname en Nederland overleggen over terugname illegale onderdanen

‘s Lands Hospitaal is de organisatie erkentelijk voor de ondersteuning en dankt namens de patiënten ‘Good In Care’ voor de geste.