fbpx
Gerenoveerd commissariaatsgebouw Nickerie is hypermodern

GFC NIEUWS- Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) is onder de indruk van de ooglijke aanblik van het gerenoveerd commissariaatsgebouw in Nickerie.

Het gebouw ziet er volgens de bewindsman hypermodern uit en is heel ruim. De minister heeft op 22 februari bij een bezoek aan Nickerie een rondleiding door het gebouw gehad van districtscommissaris (dc) Nisha Kurban-Baboe. De burgermoeder hoopt het gebouw nog voor de verkiezingen officieel in gebruik te kunnen nemen.

Het gebouw nabij het Brasaplein in het hart van Nieuw Nickerie wordt thans ingericht met meubilair en moderne ICT-faciliteiten. Ook aan het belang en comfort van bezoekers is er gedacht. Er is een speciale wachtruimte voor bezoekers gebouwd en ingericht.

Minister Dikan heeft de dc toegezegd om haar voor of uiterlijk op de dag van de in gebruik name van het gebouw de sleutels van een nieuw dienstvoertuig te overhandigen. Eerder hebben een aantal dc’s hun voertuigen al ontvangen.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.