fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Gepensioneerden kunnen vanaf dinsdag naar de bank

GFC NIEUWS- Seniorenburgers die een pensioen genieten, kunnen vanaf dinsdag 16 juni terecht bij de bank.
Vanaf de full lockdown houden de banken hun deuren gesloten voor het publiek.
echter is besloten om de seniorenburgers tegemoet te komen. Maandelijks worden op de 15e van de maand de pensioenen van de overheid gestort. Een groot deel van de gepensioneerden beschikt niet over de digitale betaalmogelijkheden die de banken aanbieden, schrijft de Surinaamse Bankiers Vereniging (SBV).
De groep wordt tegemoet gekomen door gedurende de beperkte openingstijden die momenteel gehanteerd worden en binnen de geldende maatregelen van het Covid-managementteam, deze doelgroep van dienst te zijn.
Gepensioneerden zullen geholpen worden in alfabetische volgorde. Dinsdag zijn aan de beurt personen met beginletters van de familienaam: A, B, C, D, E, F, G, H, I en J; donderdag volgt K, L, M, N en O en vrijdag P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y en Z.
• De dienstverlening zal vanuit het hoofdkantoor te Paramaribo en Nickerie worden aangeboden.
• Voor DSB geldt zal de dienstverlening gedaan worden vanuit filiaal Maretraite en Nickerie.
• GODO zal behalve in Paramaribo, ook de dienstverlening in Albina en te Atjoni aanbieden;
• VCB zal behalve in Paramaribo en Nickerie, ook in Tamanredjo, Coronie en Saramacca, de dienstverlening aanbieden.
• De openingstijden van de bank zijn van dinsdag 16 juni 2020 tot en met vrijdag 19 juni 2020, van 10.00 uur tot en met 13.00 uur. De bank is gesloten op woensdag 17 juni 2020 en zaterdag 20 juni 2020.
Het kasopnamebewijs is tevens het bewijs van vrijstelling om op straat te mogen. Bij controle van de politie, dient het kasopnamebewijs te worden overgelegd.
“Wij benadrukken dat wij in bijzondere tijden leven. De gezondheid van onze medewerkers is erg belangrijk en de seniore burgers behoren tot een van de meest risicovolle groepen. Wij zijn daarom genoodzaakt strenge hygiëne- en veiligheidsmaatregelen toe te passen. Daarom kunnen wij het ons ook niet permitteren, dat eenieder de bank gelijktijdig bezoekt. Het is voor onze en uw eigen gezondheid en veiligheid,” aldus de SBV.

OOK INTERESSANT
"Verdachten Pikin Saron geëxecuteerd"